LAKRAN presents WOW: Maak kennis met…

Graag willen we je voorstellen aan Daphne Genter, onze eigen LAKRAN persona!
Met Daphne zullen we de komende weken onze LAKRAN presents WOW stappen doorlopen.

LAKRAN presents WOW…Huh?

LAKRAN presents WOW is een denkwijze van LAKRAN Procurement Professionals. Het is een eigen visie en kijk op design thinking. Onlangs is de visualisatie van onze denkwijze live gegaan. Hiermee willen we precies uitleggen wat dit voor jou kan betekenen.

Je hebt visie en VISIE!

Design thinking is een methode die bij vraagstukken gebruikt kan worden, het is een out-of-the box aanpak. In combinatie met onze eigen kijk erop zorgt het voor nog meer onverwachte oplossingen die normaliter misschien niet eens gevonden worden.

LAKRAN presents WOW is een website waar je deze visie kan vinden. Je vindt er stappen die je verder kunnen helpen bij verschillende soorten vraagstukken.

Als ondersteuning van dit proces zal Daphne Genter een helpende hand bieden. Per stap die vrijgegeven wordt zullen ondersteunende blogs gepubliceerd worden.


LAKRAN presents WOW persona: Daphne Genter

Leuk! Maar wat kan ik er mee?

Het gehele proces levert een inspirerende manier van samenwerken op, waarbij actief geëxperimenteerd wordt. Het is een creatief proces, waarbij jij en jouw team de kans krijgen om gezamenlijk een verandering teweeg te brengen. Dit zorgt voor meer betrokkenheid, de vindingrijkheid groeit en er ontstaan vaak verrassende oplossingen met als gevolg een grotere impact op de efficiency.

Dus…Nu je weet wie Daphne Genter is en wat ze gaat doen zullen we haar even introduceren. Door haar bril zal ze jou stapsgewijs meenemen in de aanpak van LAKRAN presents WOW!

Klik op Daphne’s document om meer over haar te lezen!


Facebook
Twitter
LinkedIn

2 gedachten over “LAKRAN presents WOW: Maak kennis met…”

    1. Hoi Kevin,
      Bedankt voor je reactie, en het compliment! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee.
      Het typfoutje klopt inderdaad. Bedankt dat je het even doorgeeft, ik heb het direct aangepast, het zou al snel op de website te zien moeten zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *